Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο ανελλιπώς από το 1950 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο Κουκάκι και στις γύρω περιοχές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα χρώματα των μεγάλων οίκων, αλλά μπορείτε εξίσου να έχετε και όποια απόχρωση θέλετε. Εμείς θα φτιάξουμε το χρώμα που θέλετε, με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.
Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε πολλά και διαφορετικά εργαλεία, εξοπλισμό για βαψίματα και κάθε είδους χειρονακτική εργασία και, επιπλέον, μπορείτε να βρείτε σιδηρικά και άλλο εξοπλισμό, από τα πιο σπάνια μέχρι τα πιο απλά. Λειτουργούμε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 06:30 έως τις 15:00 και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 06:30 έως τις 15:00 και από 17:30 έως 20:30, ενώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24/24 και 7/7 και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας να παρέχουμε κάθε διευκόλυνση αλλά και πληροφόρηση για τα προϊόντα που προμηθεύεστε από εμάς, καθώς και για τη χρήση που μπορείτε να κάνετε.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα της επικοινωνίας ή να μας τηλεφωνήσετε απευθείας στο 210-9223633 κατά τις ώρες της λειτουργίας του καταστήματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο  info@paintcity.gr. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και ανταποδίδουμε την προτίμησή σας με μια σειρά από προσφορές που θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας.
Σε ευδιάκριτο σημείο, θα εμφανίζονται οι προσφορές μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, από τις οποίες θα μπορείτε να επωφεληθείτε. Και όχι μόνο. Θα είμαστε συνέχεια δίπλα σας, ακόμα και μετά την αγορά, έτσι ώστε να είστε σίγουροι, ότι κάθε προϊόν και κάθε υπηρεσία που έχετε από εμάς, εμπεριέχει την πλήρη και έμπρακτη εγγύηση και υποστήριξή μας.
Αυτό μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με αγάπη για τον τεχνικό, τον ελαιοχρωματιστή και τον τελικό καταναλωτή αλλά και για τα προϊόντα που παρέχουμε στις καλύτερες πάντοτε τιμές, με τις εγγυήσεις και με την επικουρική ηλεκτρονική υποστήριξη πλέον, που επικουρικά θα συνδράμει, στην καλύτερη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.